perjantai 11. heinäkuuta 2014

hyrräpeiton päällinen valmiina


Viimeisenä varsinaisena lomapäivänä eli tänään, heräsin jo kuudelta. Ompelukone rupesi hyrisemään valmiiksi eilen illalla leikkaamiani lisäblokkeja. Mitat päällisessä ovat nyt leveys 130 x 210cm pituus. Leveyttä voisi vielä lisätä reunuksilla. Kuvassa ylärivi on tänä aamuna tehty. Kastelin kankaat ja ripustin pyykkinarulle kuivumaan, myös kuvien ottamista varten. Kunhan on kuivunut vähän, voin silittää tasaisemmaksi.







Eilen myös sovittelin ja mittailin peiton kokoa - pituus oli hyvä, kuitenkin pikkuisen liian kapea! Ei riittänyt peittämään sängyn patjaa, siksi aloin rakentaa lisää paloja :)



Alakuvissa huono kohdistus sekä vähän parempi, suurin osa kohdistuksista on onneksi täydellisiä ;). Kuvassa eivät erotu, eli ei sitten valmiissa peitossakaan enää huomaa. Lomalla olen nyt tehnyt kaksi (katso täältä ensimmäinen) täysin erilaista isoa tilkkupintaa. Kumpaankin olen tosi tyytyväinen!

 (korjausompelut jäivätkin tekemättä)





Mukavaa viikonvaihdetta,

Hienotar



10 kommenttia:

  1. Onpas kaunis! Ja valmistuipa nopeasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitään muutahan ei tarvinnut puuhailla ;) Miellyttää omaakin silmää hempeydellään!

      Poista
  2. Hauska, vaalea tilkkupinta! Hyrrät tuovat lisäjujua suorakaiteisiin ja neliöihin!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommentista blogissani niin löysin tänne :). Peitto näyttää kauniilta, itsekin tykkään kovasti tilkkutöistä, yksikin on tuolla leikattuna ompelupöydällä odottamassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tikkutöiden tekeminen on välillä tosi koukuttavaa, niinpä teinkin lomalla kaksi pintaa. Nyt vaan täytyisi saada valmiiksi asti :) Blogisi on mielenkiintoinen, laitoin linkin seuraamiini sivustoihin!

      Poista
  4. Tyylikäs! Oletko kuullut tällasesta tyypistä kun Kaffe Fassett (http://www.kaffefassett.com/Home.html)? Käytiin eilen herran näyttelyssä Aberdeenissa, mahtavia tilkkutöitä, mutta myöskin paljon kudontatöitä tms! :)

    Maiku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terveisiä helteestä - ja ukkosesta! Kaffe Fassett on tuttu, yli kaksikymmentä vuotta sitten Helsingissä oli Kaffen neulenäyttely, pidin kovasti. Olen myös käyttänyt Kaffen kankaita, esim Marjaanan tilkkutäkissä osana. ;)

      Poista
  5. Oi, kylläpäs kauniisti sointuvat värit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on, joskus vaaleita ja huomasitko vihreääkin!

      Poista

Kiitos viestistäsi!
Kivaa kun piipahdit ja tervetuloa uudelleen ;)