lauantai 1. maaliskuuta 2014

harmahtava neuletakki

Tässä on esittelyssä toinen Olympiatyö! 

Neuletakki muutama vuosi sitten ostamistani ale-langoista. Korkeavuorenkadun Menitasta hankitut italialaiset lankakerät Carezza Alpaca: 30% alpakkaa, 30% villaa ja 40% akryylia, puikkosuositus 4-5. Pehmeä ja kevyt kokonaisuus, napit Kangadzungelista syksyn reissulta. Taskuja jäin kaipaamaan - laitanko vai enkö laita, jää mietintään, sillä tämä lanka loppui jo :).

Ohjeen löysin Dropsin sivuilta ja muokkasin sitä itselleni sopivaksi. Pidän näistä yläosan kaarrokkeista raglanhihoineen. Tässäkin (kuten takana näkyvässä mohairtunikassa) on nurjat silmukat päällepäin ja kaikista yksinkertaisinta on neuloa pyöröpuikoilla kainaloihin asti pötköä, liittää hihat ja neuloa kaarroke koko ajan oikeaa. Sitten työ käännetään. Tähän siksakkasin keskiedun hyvin ja neuloin napituskaitaleet leikattuihin reunoihin. Toivottavasti kestää!Hienotar

3 kommenttia:

  1. Johan näitä nyt valmistuu! :) Ja kuinka paljon näitä lankoja oikein on?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isoihin töihin saa menemään paljon lankoja. Niitä on vieläkin paljon, mutta vähenemään päin, vähenemään päin;) Pääsen kohta käsiksi palkintooni: uusiin liukuvärjättyihin !

      Poista

Kiitos viestistäsi!
Kivaa kun piipahdit ja tervetuloa uudelleen ;)