sunnuntai 7. joulukuuta 2014

yksi t-paita lisää

Tällä naisten Ottobren (syksy 2014) kaavalla (ruskeakuviollinen t-paita) ompelin itselleni toisenkin t-paidan. Malli on kiva vyötärölle ommeltuine rypytyksineen, pidän kovasti. Framilon nauhalla tehty rypytys onkin tämän puseron ompelun vaativin osa. Olkasaumoihin lisätään myös Framilonista nauhapalat, jotteivat saumat pääse venymään.

Kankaana käytin Tampereelta Eurokankaan palalaarista ostamaani lycraa (klik). Kuvion yritin saada kohdalleen ja melko hyvin onnistuinkin. Ei kuvassa ehkä siltä näytä, mutta päällä kankaan saa paremmin aseteltua. Tässä versiossa ei kaula-aukon kaitale istu niin hyvin kuin ensimmäisessä paidassa, materiaali venyy ja paukkuu ;) Hihat ovat sopivan pitkät, taisin lisätä pituutta pari cm. Tumman neuletakin kanssa yhdistettynä on mielestäni tyylikäs kokonaisuus.

Kangas on kestänyt hyvin pesun, joten voin olla tyytyväinen vaatekaapin päivitykseen :D Vielä haluaisin kokeilla legginsejä tästä samasta kankaasta, kunhan vaan ehtisin / viitsisin piirtää kaavat, leikata osat ja ommella! Malli on jo valmiina, samaisesta Ottobren lehdestä. Kangasta on vielä aika paljon, reilusti siis kokeiluunkin.


Aika karsea kuva, sanoisin. En tykkää itse poseerata, joten sitä saa mitä tilaa ;)


Terveisin,

Hienotar


2 kommenttia:

  1. Kuva ei varmaan tee oikeutta tekosillesi! Sen verran näen, että siinä on kivasti kuvioitu paita pitkälle ja hoikalle ihmiselle. Pukee varmasti sua!

    VastaaPoista
  2. Joo, kuva on kamala. Kankaan värit on just mun sävyt :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!
Kivaa kun piipahdit ja tervetuloa uudelleen ;)