lauantai 15. joulukuuta 2012

Luukku 15

Kaapissa lojui fleece-asu, pusero ja housut, naisten mallistoa. Etumuksessa oli aplikoituna kaksi kauluksen( kts alla) väristä terrieriä. Mielessäni pyörittelin, mitä puvusta tekisin. Jospa tekisin miehelle jotain? 

Koirat piti ensin saada piiloon. Netistä etsiskelin kuvioita ja sattumalta löysin T-paitojen painatuksia. Etsin vasaran ja piirsin paperille kopion. Alkuperäinen koko ei peittänytkään aplikointeja, siispä suurentamaan kuvaa.
Ei riittänyt vieläkään, joten kehys oli tarpeen. Etsin kangasvärini ja teippaisn mallineen harmaalle trikoolle (vanhoista lasten verkkareista leikattu). Tuputin sinisellä värillä vasaran kuvion. Koko oli nyt sopiva kehyksineen.

Varmistaakseni kuvion paikallaan pysymisen ompelua varten, liimailin sieltä täältä kangasliimalla ja vielä nuppineuloilla, tuplakiinnitys. Ompelin kuvion kiinni ensin suoralla ompeleella ja sitten vielä tiheällä siksakilla. Vasara ei venynyt ollenkaan kiinnityksessä, jipii. Kerrankin onnistuin.


Alkuperäinen sisäkaulus kirkui ja huusi, oli pakko purkaa. Kiinnitin sitten uuden sisäkauluksen samasta harmaasta trikoosta kuin kuviokin.

 Hihoihin täytyi lisätä pituutta ja leveyttä. Fleece-housujen lahkeista sai sopivat hihat.
Naisellisuutta ei ole enää tippaakaan=)
Ja eikun pakettiin, toivottavsti lahjan saajalle kelpaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!
Kivaa kun piipahdit ja tervetuloa uudelleen ;)