tiistai 24. kesäkuuta 2014

sydänruusu -peiton päällinen valmis

Juhannuksen sää salli ompelukoneen ääressä istuskelun. Sain koottua parissa päivässä pinnan valmiiksi asti. Ehkä pieniä korjaustöitä tarvitaan vielä. Ratkoja oli kovassa käytössä pienten punaisten neliöitten kohdistamisessa. Isommassa pinnassa ei taida huomata, että kaikki palaset eivät olekaan kohdallaan. Kahden päivän rupeaman takia ei tee vielä mieli surautella, ajatukset kylläkin jo pyörivät uudessa tilkkupinnassa ;).( Lisäksi olisi korjaustöitä vaatteillekin kesken)
Aurinko pilkisti sadekuurojen välissä, heti heitin kankaat nurmikolle kuvausta varten.

Kärpänenkin löysi kylmän sään ainoan kukan, eikä edes tuoksu! Kangas on vanha pöytäliina, jossa osa väreistä on mukavasti kauhtunut pehmeämmiksi. Ei ole tarvetta vaalentaa kemikaaleilla, kun luontokin hoitaa asian. Tosin ajan kuluessa.

Vihkiruususta tuli mielleyhtymä Juhannushäihin - joillakin on varmasti ollut koleat juhlat. Tässäpä olisi ollut oiva lahja hääparille. Kokoa peittopinnalla on 190 x 220cm, eli valtavan iso välly on tulossa. Mihin tämän laitan?? Siis kunhan joskus tulee valmiiksi asti.Mukavaa viikkoa,

Hienotar

2 kommenttia:

  1. Voi että on kivan näköinen! Perinteinen tosi kivalla tavalla! Aika tavaran kaupitsee. Johonkin se varmasti sopii jonain päivänä! Pinta on niin iso, että suosittelen tikkauttamista Töölön tilkkupajassa. Silloin saat peitosta tasaisesti tikatun ilman että joudut tuntikausia jyystämään sitä ompelukoneella. Tai ehkä olet käsintikkaustyyppi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin tikkausta vielä, ehkä käsin ehkä koneella ehkä ostan palvelun ;)

      Poista

Kiitos viestistäsi!
Kivaa kun piipahdit ja tervetuloa uudelleen ;)