maanantai 15. syyskuuta 2014

ruskeakuviollinen t-paita -ompeluintoa!

Tilasin viime talvena Ottobre-lehden, siis vain naiselle tarkoitetut mallit. Syksyn numero tuli joskus toissa viikolla. Löysin lehdestä montakin mielenkiintoista kokeiltavaa mallia. Ensimmäisenä piirsin kaavat vyötäröltä rypytettyyn paitaan. Kankaana käytin parisen vuotta sitten Abakhanilta Tallinnasta ostamaani lycrapalaa, ihana suklainen väri valkoisella pohjalla. Mieleeni tulee mahdollisena eläinkuviona kirahvi ;) (Sopiikin minulle - olenhan pitkä laiheliini.) Kangaskin riitti just sopivasti.

Kuvien ottamisessa oli haasteita, kun peilin kautta yritin kuvata. Malli ei tuossa henkarikuvassa ole mitenkään edustava ja peilin kautta otetut eivät olleet riittävän teräviä! Salama taas heijastui ihan kamalasti... Kääk, kun ei osaa kuvata vaatteita niin ei sit osaa. Paikalle saapunut apulainen räppäsi yhden kuvan, ei ois mallinhommissakaan tulevaisuutta, ei.

Pääasiana nyt kuitenkin on huomattava, että ompeluinto lienee palannut!! Paitakin on mieleinen, ompelu sujui hyvin ilman kommelluksia, jee.

Sotilaallisesta asennosta huolimatta, rypytykset näkyvät jonkinverran vasemman kyljen puolella. Ne eivät siis ole kylkimakkaroita :) 


Innostunut ompelija,

Hienotar


5 kommenttia:

  1. Mahtava paita. Ottaisitko lehden huomenba mukaan?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo,otan mukaan, siinä on paljon kivoja vaatteita.

      Poista
  2. Hyvältä näyttää! Kiva kuosi ja mallikin varmaan -- vaikea nähdä yksityiskohtia, mutta pituus ja hihan pituudet näyttää pukevilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein mukava päälläkin. En olisi uskonut kun yleensä suosin luonnonkuituja.

      Poista

Kiitos viestistäsi!
Kivaa kun piipahdit ja tervetuloa uudelleen ;)