sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Kesäiset korvikset ja ensimmäinen myynti

Virkkausinto on tuottanut tulosta: Hienottarelle tehtyjen äitienpäiväkorvisten jälkeen olen saanut valmiiksi jopa yhdeksät korvikset! Korviksia syntyi niin vauhdilla, että päätin uskaltaa laittaa niitä myyntiinkin eilisillä Ravintolapäivän kunniaksi järjestämillämme Kakkujameilla. Ja kas: myyntiin laitetuista kuudesta parista vain yhdet jäivät myymättä, kaksi paria myin jopa muille kuin omille kavereille. Olen otettu!
Iso kiitos ostajille! Toivottavasti korviksia on yhtä kiva käyttää, kuin niitä on ollut tehdä. :)


Kakkujamien myyntipöytä. En ehtinyt ottaa kuvaa kaikista korviksista, mutta tässä  kuvassa sentään  vielä muutama. Näiden lisäksi oli vielä yhdet pinkki-lilat, pinkki-vihreät sekä yhdet pienet vedenvihreät.
Hinnatkaan eivät olleet päätä huimaavat. ;) Kuva Sampo Kiviniemi.

Kuvan turkoosit ovat lahja ystävälle. Alimmat tein itselleni omista lempiväreistä.
Langat puuvillalankaa Lankamaailmasta. 

Kylläpä aurinko (ja kamera) saa värit hehkumaan (vrt. yllä oleva kuva, jossa nämä ovat keskimmäiset). Tämä pari on vielä vailla omistajaansa, kiinnostuneet ilmoittautukoot. ;)

Kakkujamit olivat niin suuri menestys, että suunnittelimme jo uusia jameja ensi Ravintolapäiväksi 18. elokuuta.  Olisi kiva tehdä sinnekin korviksia myyntiin, ja kotona jo ehdotettiin, että voisin keksiä sinne uuden mallin. Netistä olenkin jo bongannut toinen toistaan ihanampia ideoita. Kun vain vielä keksisin, miten niitä virkataan. :) Ja tietenkin käytän nämä myyntituotot uusien lankojen ostamiseen. :)


Aurinkoa ja lämpöä alkavaan viikkoon!
Tytär


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!
Kivaa kun piipahdit ja tervetuloa uudelleen ;)