sunnuntai 1. helmikuuta 2015

"tee se itse verkkoyhteys" on nyt nimeltään VERKOSSA, osa 2.

Niin puuhakasta ollut koko viikko, että vasta eilen illalla ehdin ompelemaan ja rauhoittumaan koneen ääreen. Totesinkin itsekseni puhuessani, kuinka suoran sauman ompelu onkin rentouttavaa stressin purkua! Verkko kasvaa vähitellen (1.)

Eilen aamupäivällä ehdin vihdoin piipahtaa Eurokankaassakin. Hyvän myyjän opastuksella löysin tarvikkeita pariin tuunaukseen. Käsityökangaslaarit olivat muuttaneet toiseen kulmaukseen, sieltä löysin vain kaksi kangaspalaa. Uusia karkkivärisiä vaatetus/käsityökankaita oli vastikään tullut liikkeeseen. Ostin suikaleen ohuen ohutta puuvillaa nimenomaan blokkien kulmiin. Muut kankaat omasta kaapista (täältä).

Illansuussa myöhäisen lounaan jälkeen istuin koneelle. Tässä session tuloksia kuvassa alla:


Aika sekavaa vielä, kuvio alkaa onneksi jo häämöttää. Vaaleita ja tummia kaitaleita sikinsokin, pitäiskö olla järjestelmällisempää? Mitään varsinaista suunnitelmaa ei ole, vain musta tuntuu -periaatteella mennään ;)


terveisin,

Hienotar


8 kommenttia:

 1. Joskus pitää vain mennä "musta tuntuu" periaatteella ja usein se yllättää mukavasti:) Odottelen mielenkiinnolla lopputulosta!

  VastaaPoista
 2. Silmää saattaisi helpottaa, jos kuviosta muodostuvissa "ympyröissä" olisi uloin raita aina samaa tummuutta? Tai ainakin enimmäkseen. Tykkään tämän värikkyydestä!

  VastaaPoista
 3. Hyvä vinkki, huomasin myös että keskustan kolmiot voisi kuitenkin olla aina samaa väriä.

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoista ja uskon, että lopputulos on upea. Kiva vaan kun on raikasta ja värikästä. Pimeän syksyn jälkeen jotenkin kaipaa raikkaita värejä :)

  VastaaPoista
 5. Anna palaa vaan, hyvä siitä tulee!

  VastaaPoista
 6. Kiitosta vaan kaikille kommentoijille!! Melkoisen monta blokkia tarvitaankin peittoa varten :)

  VastaaPoista
 7. Hyvä malli jämätilkuille! Liitympä minäkin tänne joukkoon :)

  VastaaPoista
 8. Jämätilkuille ;) Leikkelen suikaleita. Tervetuloa seuraamaan!

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!
Kivaa kun piipahdit ja tervetuloa uudelleen ;)