keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

lomalle tarvitaan ompeluhetkiäkin

Vaativan jumppaohjelman (täällä) lisäksi aion pitää huolen rentoutumisesta käsitöiden parissa. 

Olen jo leikellyt uuteen tilkkupeittoon 15 x 15cm neliöitä kaapista löytyvistä kankaista (osa on Tyttären, ne kauneimmat raikkaat). 


Ympyräpalojakin on viriteltynä pahvimallineen päälle. Yksi tunika leikattuna ja toinen suunnitelmissa. Kaivoin myös komeron kätköistä esiin viime kesänä kasaamani sydänruusu-peiton päällisen, suunnittelin tikkaavani sitä hiljakseen käsin lomalla. Melkein oksensin kuinka kamalalta pinta näytti, kohdistukset on päin prinkkalaa, aargh! Katso kuva täältä. Kuvassa näyttää kohtuullisen hyvältä, todellisuus on kuitenkin aivan toinen :\.

Eiköhän näilläkin töillä loma ala kunnolla! Lisäksi verhojen sekä pyyhkeiden ompelua ja matonkuteen leikkaamista.terveisin, 

Hienotar


14 kommenttia:

 1. Osumattomat kohdistukset häviää kokonaisuuteen! Hillitset nyt vain sen yökkäysrefleksisi, hyvä siitä tulee! Näyttää oikein kauniilta.

  VastaaPoista
 2. Kivaa kun kannustat! Täytyy tutkailla vielä muutamia kertoja ;)

  VastaaPoista
 3. Olet aika hyvin varautunut lomaan! Meillää ei ole mökillä sähköä ja siksipä minulla on vain käsinompeluita, virkkailuja ja neulomuksia mökkitöinä. Kukapa niitä kohdistuksia tutkiskelisi valmiista peitosta, joten anna palaa vaan tikaten! Siitä tulee hieno peitto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enää kaksi aamuherätystä! Olishan niitä poljettaviakin koneita mökillä, otan kuitenkin oman sähköllä toimivan masiinan mukaan. Kiitos kannustuksesta ;)

   Poista
 4. Älä suotta ykää, ei mitään syytä! Uuden projektin kankaat on hennon kesäiset!

  VastaaPoista
 5. Hienoja projekteja sinulla työn alla! Minulla tahtoo olla myös noita projekteja suunnitteilla monta samaan aikaan ja pöytä täyttyy kaavoista ja kankaista. Yritä sitten siinä päättää, minkä tekisi ensin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin, voi käydä niinkin ettei saa mitään aikaiseksi ja aloittaakin vielä jonkun neljännen projektin ensin ;) Kiitos, Villa Pipo

   Poista
 6. Sulla on tulossa varmasti kivaa noiden kaikkien ompelusten kanssa! Minä olen aina suunnitellut vaikka ja mitä tekeväni loman aikana, käy sitten niinkuin monelle...Loman loputtua niitä keskeneräisiä juttuja on enemmän kuin loman alkaessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin voi käydä ;) Kiitos Hanna Mi kommentistasi.

   Poista
 7. Kyllä noilla projekteilla jo alkuun pääsee:) Pikku hiljaa keksit sitten lisää;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kyllä, näin varmasti käykin - tai sitten en ompele mitään (mitä pidän hyvin epätodennäköisenä). Kiitos Irma kommentistasi.

   Poista
 8. Hyvällä mallilla projektit. Näillähän saat myös sitä hyvää kesäjumppaa:)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!
Kivaa kun piipahdit ja tervetuloa uudelleen ;)