lauantai 8. marraskuuta 2014

pirteä koivikko -valmis

Huh, mikä viikko ollut töissä! Odotin vain viikonloppua ja rentouttavaa ompelua tilkkupeiton parissa. No, elämä on joskus vaivalloista ja niin tämäkin työ!  Kyllä harmittaa, aargh! Lopputuloksena ei niin laadukas peitto; annetaan ajan kulua, ehkä en sitten enää näe noita rypistyneitä kohtia tai vinoja tikkauksia :}. (Olin suunnitellut antavani tämän pukinkonttiin - kehtaanko?)

Blokkien ompelu oli kuitenkin todella kivaa. Miten niistä paloista tuli eri kokoisia, vaikka kuinka tasoittelin samoille mitoille? Luulen että käyttämistäni yksivärisistä osa venyi kootessa. Käytin siis kaikkia vanhoja lakanakankaan paloja, mitä vaan kaapista löysin. Tummat vihreä ja punainen itse värjäämiäni. Vaalean harmaa Marimekon painopohjaa ajoilta nakki ja muusi, kun harrastin kankaan painamista.

Koivujen rungot laatikoista löytyneitä jämäpaloja eli osa jopa parinkymmenen vuoden takaa, kun aloittelin ensimmäistä tilkkupeittoani. 
Kyllä se siitä taas lähtee sujumaan :)Hienotar

4 kommenttia:

 1. Kiva pirteä peitto ja aina ei kaikki mene niinkuin ajattelee. Jämätilkkuraidat ovat tosi hauskan näköisiä yksivärisen kankaat kanssa:)

  VastaaPoista
 2. Itse kyllä tikkaisin vähän lisää, vaikka runkojen kummaltakin puolelta. Hyvä se on näinkin eikä mikään vedä vinoon kun se pötköttää käyttäjänsä kanssa soffalla ;D Anna lahjaksi vaan.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista!! Hyvä idea tikata rungotkin.

  VastaaPoista
 4. Tykkään! Kuvio on oikein sähäkkä ja väritkin mukavat.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!
Kivaa kun piipahdit ja tervetuloa uudelleen ;)