lauantai 15. marraskuuta 2014

"Nys se tulee" - Tampereella käsityömessuilla

Retken Tampereelle teimme eilen, kun kässämessut avautuivat. Tyylikkäästi pukeutuneita messuvieraita hallit täpötäynnä. Kiertelimme kojujen välissä bongaillen kaikkea kivaa, tuttuja liikkeitä ja tietysti paljon tuntemattomia taitajien standeja. Suurimmassa osassa standeja tuotteiden esillepanoon oli panostettu, sitten oli joku muovilaatikoista myyvä. Ruokapuoltakin oli ihan riittävästi! Ja kasseja!



Silitettävää heijastinkangasta Sinooperista, Berninalta sukkuloita ja neuloja, Aurifil tikkauslankoja, kimaltavaa mustaa lankaa koristeeksi.


Tytär bongasi Molla Millsin, Mert Otsamon ja Saimi Hoyerin. Minä bongailin messuvieraitten vaatteita! Ja korvakoruja: kahvikupit, ruuvipihdit, origamit ym. Ja lusikasta tehtyjä sormuksia!! Sain  pidettyä lompakonnyörit kiinni ja ostin vain sitä mitä olin suunnitellutkin. Hyvä pihiys ;) Ei hyvä myyjille, mutta minulle.

Neljän tunnin vaeltelun jälkeen palasimme väsähtäneinä keskustaan. Kävelimme Hämeenkatua edestakaisin, pimeässä hauskat jouluvalot olivat edukseen. Poikkesimme UFFilla, tosi laadukasta vaatetta. Linkosuon manselaisimmassa kahvilassa söimme myöhästyneen lounaan. Sitten vielä ikkunaostoksia ja Eurokankaaseen.



Ohutta kuviollista collegea ja lycraa Eurokankaasta, liilan sävyissä ;)


Olipahan mukava reissu, vaikka aika paljon väsytti kotiuduttuani. Kannatti käväistä katsastamassa pohjoismaiden suurimmat käsityömessut! Luulen että mulle riitti nämä - katsotaan ensi syksynä sitten uudestaan miltä tuntuu ;)



Jospa näistä hankinnoista saisikin tehtyä jotain valmiiksi asti, ideoita on!



terveisin,


Hienotar

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!
Kivaa kun piipahdit ja tervetuloa uudelleen ;)