lauantai 24. tammikuuta 2015

lauantain Feng Shui

Viikolla mietiskelin rentoutumiskeinoja viikonlopuksi. Päädyin vaatekaapin karsimiseen, sen koriosuuteen. Roikkuvaatteet saavat vielä odottaa. Ensin piti vain lajitella farkkuja, yhtään paria lahkeita ei lähtenyt, korjaukseen kahdet. T-paitakorista muutama kierrätyspinoon ja osa uusiokäyttöpinoon. Paitoja ei montaa ollutkaan karsittavaksi, koska olen jo aiemmin niitä vähentänyt. (housut, liilat-yhdessa, hevospaita) Neuleista neljä kierrätykseen, säästin vain mieluisimmat. Näin saan tilaa tuleville uusille paidoille.


 Eihän korien sisällön lajittelussa mennyt kuin muutama minuutti, päätökset olivat nopeat. Olen siis alitajunnassani jo lajitellut. Yksi ainut neuletakki oli yllätys, en enää muistanut omistavani. Säästin sen.

Reippaan päivänaloituksen palkitsin lohdullisella aamupalalla -köyhiä (tai rikkaita) ritareita kahvimukillisen kera.
Siivous ei minulla kuulu rentoutumiseen, tällä kertaa vaatekaapin järjestely sen kuitenkin soi! Salaisena motivaationa uusien vaatteiden ompelu, pitäähän niille olla tilaa. Toisena innostavana tekijänä harmistus, Feng Shui hengessä pitää poistaa se mikä vie energiaa eli tässä tapauksessa täyteen ahdettu kaappi. Näin pienestä hyvä mieli!!Mukavaa viikonloppua,

toivoo

Hienotar

3 kommenttia:

 1. Hyvää feng shuita sulle! Kumma, miten voi toisinaan lykätä ja lykätä parin minuutin hommaa monta päivää tai kauemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tulee ihan tyhmä olo kun ei aiemmin ole saanut pientä hommaa tehdyksi!

   Poista
 2. Oikeasti tulee niin hyvä mieli kun saa jonkun paikan siisittyä. Pitäisikin pikku hiljaa käydä eri paikkoja läpi. Näin kevättä kohti tuntuu innostavammalta siivota, kun valo paljastaa niin likaa ja pölyä :-) Ja niitä ei ole kiva kattoa.
  Pitäähän sitä saada uusillekin ompeluksille tilaa :-)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!
Kivaa kun piipahdit ja tervetuloa uudelleen ;)