sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Yritin siivota kangaskaappia


Tässä eräänä päivänä siivoilin ompeluhuonettani. Seitsemän muovikassillista roskiin, trikoo ja huopa silppua (miksi olen säästänyt?), vanhoja paperipinoja vuodelta kivi ja käpy (miksen ole aiemmin jo heittänyt? Olen siis saamaton, tunnustan;)), vanhoja lakanoita matonkuteeksi lajiteltuna. 

Yksi kassillinen lähtee kierrätykseen: hyviä kankaita, joista en niinkään pidä eli virheostoksia. Keskeneräiset isot työt pahvilaatikkoon pölyä keräämästä, eihän niiden aina tarvitse olla näkyvillä. Pinoja siistimmiksi, ainakin vähän. Aloitin edes, onhan sekin parempi kuin ei mitään.

ENNEN


JÄLKEEN
Lopputulemana pinot ja kasat lattialla hävisivät, kaappi uudestaan täysi käyttökelpoista materiaalia. Ylähyllyllä pahvikansio, jonka päällystin raidallisella kankaalla. Siinä on nyt muovitaskuja täynnä leikattuja kaavoja. Niillekin löytyi oma paikka kaappiin pois näkyviltä. Siivoilu sotki järjestyneen kaaoksen ja jotkut tavarat ovatkin hukan jäljillä. Käsityömessuilta ostamani tikkauslangat, missä olette??

Onnekseni selailin paperiliuskapinoja ennen tuhoamista- löysin Tyttären yläasteella kirjoittaman tarinan pikkuveljensä (=Nuorimies) syntymästä! Siinä kohtaa kyynikollakin silmät kostuivat. Tarina oli niin suloinen ja tapahtumat tosia.
Tää on niin tätä,
monen tunnin työrupeaman jälkeen vaikutus on vain kuin pisara meressä. Jatkettava harjoituksia :DHienotar

Ps. huomenna 19.1.2015 on minun vuoroni  helmoja ja hepeneitä blogin satukirjahaasteessa. Innokkaana odotan, mitä pidätte asukokonaisuudestani :D
Tervetuloa katsomaan!

5 kommenttia:

 1. Saisinpa jostain inspiksen ja sopivan hetken oman ompeluhuoneen siivoamiseen ja kaappien järjestämiseen. Tekisi kyllä terää :) Mielenkiintoista nähdä mitä olet keksinyt haasteessa :)

  VastaaPoista
 2. Oih, täällä pitäisi tehdä sama asia, kunhn saisin inspiksen sen tekemiseen. Itselle tulee hyvämieli, kun on edes jonkin verran saanut tavaroitaan järjestykseen. Täytyy katsoa mitä olet haasteeseen keksinyt:)

  VastaaPoista
 3. Tulipas siistiä! Heh, mitäköhän siinä tarinassa lukee, kun en yhtään muista. :)

  VastaaPoista
 4. Onhan ne järjestyksessä olevat tavarat tosi kiva juttu.. Kunpa miekin saisin aikaseksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos järjestys vielä pysyisi :D Silloin kylläkään voisi tehdä mitään.

   Poista

Kiitos viestistäsi!
Kivaa kun piipahdit ja tervetuloa uudelleen ;)