maanantai 23. helmikuuta 2015

kirjailuharjoituksia4 -laakapisto ja linnunsilmäpisto

Kas kummaa, kun kukaan ei päivitä meidän blogia! Monta kertaa käyn katsomassa, eikä uutta ole syntynyt. Tyttärellä on opiskelukiireitä eikä ehdi muuta tehdäkään. Ai niin, täähän on munkin blogi:
 - kaikkiko mun pitää hoitaa :DDVähän sumuinen kuva, otin päivänvalon aikaan. Lankoina villalankoja, pohjakangas sama keittiöliina kuin aiemminkin. Vapaalla kädellä hahmoteltu orvokkia kaukaisesti muistuttava kukkanen. Keskustan emit ja heteet keltaisilla linnunsilmillä kuten hennot lehdetkin.

  
 Peltiseen laatikkoon, töissä roskiksesta pelastettu (kyllä työkaverit nauroivat), sulkeutuvat nyt kirjontaharjoitukset! Hauskaa oli ja aivan varmasti palaan ohjekirjojen pariin uudemmankin kerran. Nyt uusien haasteiden pariin, mitähän seuraavaksi? Jännää nähdä ;)

Aiemmat kirjontaan liittyvät kirjoitelmat täältä, täältä, täältä, ja täältä
  

 Hienotar6 kommenttia:

 1. Kaikki pitää itse hoitaa! ;) Ainakin kirjontahommat, ja hyvin sujuu.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisit joskus sinäkin kokeilla joitain malleja.:)

   Poista
 2. Kukkanen on niin nätti! (minä olen yrittänyt omaa äitiä houkutella blogin pitämiseen, kun tekee noita kudontajuttuja yms., mutta ei kuulema osaisi. Pitänee omaan blogiini laittaa välillä postauksia äidin puolesta ;))

  VastaaPoista
 3. Ihania projekteja sinulla:) Saapa nähdä mitä seuraavaksi keksit. Kirjonta on kyllä näyttävä ja varmasti koukuttava laji.

  VastaaPoista
 4. Hieno kukkakirjailu, tykkäsin tästä kovasti!

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!
Kivaa kun piipahdit ja tervetuloa uudelleen ;)