perjantai 16. toukokuuta 2014

Ei pöllömpi -vetoketjupussukka uudessa kodissa

Waude, miten jännittävää ja samalla iihhanaa! Tapasin Tilkunviilaajan (klik) Taide-Laaksossa Tilkkukilta Syyringin näyttelyssä! Samalla pussukka vaihtoi omistajaa.

Sain opastusta ongelmiini tilkkuilun suhteen, tikkaukseen ja palojen kohdistamiseen sekä asiantuntevaa opastusta näyttelytöiden tekniikoista että töiden tekijöiden persoonallisista työtavoista! Huoh, miten upeita töitä, kertakaikkisesti. Posket rupesivat helottamaan, kun kuljimme käsitöitten vierellä... Olen kyllä niin vihreä tällä saralla, samalla into kokeilla erilaisia tekniikoita heräsi. Saapas nähdä miten tässä vielä käy!

Näyttelystä en ottanut kuvia, kotona sitten heti kamera käteen, en ehtinyt edes takkia riisua kun kuvat oli jo napattu.Vetoketjun avattuani huomasin

että sisällä oli vielä yllätys!

Ensimmäinen fanitapaaminen ikinä!

Hyvää alkavaa viikonloppua, 
lähden huomenna lahden taakse ystävättären synttäreitä juhlistamaan :)


Hienotar

2 kommenttia:

  1. Valtavan nopea blogipäivitys! ?!?! Hämmästyin! Olipa kiva tapaaminen! Jälkeenpäin ajattelin että olinko liian perinpohjainen esitellessäni Syyringin näyttelyä, jonka itsekin näin ensimmäistä kertaa, mutta tehty mikä tehty, aivan mahtavaa oli.

    VastaaPoista
  2. Et ollenkaan liian perinpohjainen, oli mahtavaa kuunnella tuntemustasi tilkkumaailmasta! Otin jo irti leikkurin terän ja kkänsin sen toiseen asentoon :) Parempi jo nyt, lähes nolottaa etten ole näitä tarvikkeita huomannut huoltaa...

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!
Kivaa kun piipahdit ja tervetuloa uudelleen ;)