perjantai 30. toukokuuta 2014

ruusuja ja sydämiä mökissä

Tarkoituksena on tehdä mustapunavalkoinen peitto. Jonkinlainen suunnitelma on päässäni, katsotaan mitä siitä tulee. Syyringin näyttelyssä Laakson sairaalassa näin aivan mahtavan mustavalkoisen peiton, jossa oli siellä täällä punaisia neliöitä! Siitä tämä innostus näitten palasten rakentamiseen sai alkunsa. Keskustan neliöt ovat 10 x 10 cm, kaitaleet 4, 5 ja 6 cm. Tuloksena epäsymmetrisiä hirsimökkejä.

Pari päivää sitten käväisin Sinellissä, ja siellähän on ale! Ostin mustia ja harmaita sekä punaisen sydänkankaan. Kävin jo aiemmin Eurokankaassa ja ostin sieltäkin muutaman kaistaleen mustavalkoisia palalaarista. Ruusukankangas on retroa omista varastoista, osa myös kirppareilta keräiltyjä. 

Eilen sain ommeltua parisenkymmentä mökkelöä, tänään töistä tultua kymmenisen kappaletta. Huominen päivä mennee kokonaan uusien ylioppilaitten juhlissa, värit sopivat lakkeihinkin ;) Kunhan vain saan aikaiseksi kymmenen uutta blokkia päivässä, olen ehkä jo piankin saanut kasaan rittävästi paloja isoon peittoon. Loma kyllä jo kolkuttelee kahden viikon päästä, pitääköhän ottaa ompelukone mukaan? Vai pitäiskö olla tosi rohkea ja harjoitella polkukoneen käyttöä, semmoisia löytyy mökiltä parikin kappaletta... En tosin koskaan ole oppinut polkukoneella ompelemaan vaikka mummini yrittikin opettaa;) No, rohkea rokan syö, uhkarohkea ???
 Viikko sitten omenapuut täydessä kukassa, tässä pihamme valkeakuulas!

Mukavaa viikonloppua,Hienotar


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!
Kivaa kun piipahdit ja tervetuloa uudelleen ;)