keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

muokatun t-paidan muokkaus

T-paita sai uudet hihat (simppelia - t-paita) jo lähes kaksi vuotta sitten. Paitaa käytin vain muutaman kerran, koska kaula-aukko oli liian avoin. Talvella ompelin reunaan röyhelöäkin tähän malliin, ei iskenyt pyöreässä aukossa.

Eilen löysin www.trashtocouture.com blogista idean. Tätä kokeilin. Piti ommella putki, yksi sauma, kiinnittää V-muotoon leikattuun kaula-aukkoon, toinen sauma. Aika hyvin ommeltu yhdellä kädellä, jo nuppineulojen poistaminen kipeällä kädellä oli vaivalloista. ((sairasloma)

Kankaana samaa trikoota kuin hihoissakin, onneksi sitä löytyi vielä kaapista. Lisäänkö napit vai en - siinäpä pohdittavaa! Entäpä helma: kuminauhaa, solmimisnauha, laskoksia toiseen reunaan?? Kumpaan reunaan? Lisää pohdittavaa :) (Ihanaa, kun ongelmat voi joskus olla näinkin pieniä asioita!! Häiritsee noi leikatun lapun jäännöksetkin


terveisin,

Hienotar


10 kommenttia:

 1. Todella hieno tuunaus. Kaulus on tyylikäs ja kiva kun on samaa sävyä kuin hihat. Olen joskus pinterestissä nähnyt vastaavan tyylisen ellei juuri tuon saman paidan ja se jäi mieleni:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voi ollakin sama! Linkin blogissa on muitakin erilaisia ja käyttökelpoisia ideoita. Ehkä tämä t-paita pääsee nyt vihdoin kunnolla käyttöön.

   Poista
 2. Epäilemättä paita pääsee käyttöön! Kaulus on tosi hieno.

  VastaaPoista
 3. Hieno t-paidan muokkaus, kaulus on oikein kiva!

  VastaaPoista
 4. Hyvä idea tuo kaulus! Tylsästä t-paidasta trendipaidaksi!

  VastaaPoista
 5. Onpa hieno! Ja yhdellä kädellä - uskomatonta. :)

  VastaaPoista
 6. Wau! Tämä on hieno tuunaus, tyylikäs ja kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kivaan kun tykkäsit. Pujotin jo kuminauhaa helmankäänteeseen, saattaa pehmentää vaikutelmaaa riittävästi.

   Poista

Kiitos viestistäsi!
Kivaa kun piipahdit ja tervetuloa uudelleen ;)