lauantai 28. maaliskuuta 2015

pinkki neuletakki vanhasta puserosta

Kaapissani lojui Espritin neulepusero, oikein sellainen makkarankuori. Väri oli mieleinen ja kangas hyvänlaatuinen, mitä nyt hivenen rypyssä säilytyksen jäljiltä. Joitakin viikkoja sitten löysin Eurokankaasta sävyltään puseroon sopivaa neulosta, ja siitä se sitten lähti! Leikkasin etukappaleen halki, siksakkasin reunat myös kaula-aukon kaitaleen vierestä. Poistin kaitaleenkin.

Uudesta kankaasta leikkasin röyhelöä. Ompelin sen koneella puseron etureunoihin, silitin saumanvarat etukappaleen puolelle. Kaula-aukon kaitaleen halkaisin, silitin reunat keskelle, kiinnitin käsin saumanvarojen päälle. Vielä yritin koristetikkausta muliinilangalla etupistoin röyhelön reunaan.

Toivoisin tästä uutta uskollista ystävää, puseroakin käytin sentään aika monta vuotta!


Hienotar

ps. tähän vielä toppi, joskus ;)

7 kommenttia:

 1. Ihailtavaa viitseliäisyyttä! Huikea väri on loistava piriste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllähän joskus viitsii! Väri on tosi mieleinen

   Poista
 2. Hienoa tuunausta! Ihanan pirteä ja keväinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja edelleen yhdellä kädellä ommeltuna melkoinen saavutus :D

   Poista
 3. Heissan! Juuri tämmöisistä tuunausjutuista tykkään. Tuosta tuli hieno. Olitkin löytänyt siihen noin sopivaa kangasta. Eipä ole aina helppo löytää juuri oikeaa sävyä. Huomasin tuolta, että nyt tähän on se sopiva toppikin:) Itsekin olen viime aikoina silmäillyt kirppareilla neulepuseroita vähän sillä silmällä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin tarkkaan mietiskellyt lisäkkeen sävyä ja mallia. Sattumalta löysin EK:sta kankaan, mikä iski kuin nyrkki silmään :) Työkaveriila näin röyhelöisen boleron ja siitä sain idean.

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!
Kivaa kun piipahdit ja tervetuloa uudelleen ;)